Verzenden:

Alle bestellingen binnen Nederland worden standaard met POSTNL geleverd. Heb je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd. 

De verzendkosten voor standaard verzending binnen Nederland zijn €5,95. Je betaalt dit bedrag voor het verwerken en afleveren van je bestelling. Bestel je voor €100,- of meer? Dan betalen wij deze kosten voor jou.

 

Retourneren:

Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. Je kunt de artikelen retourneren binnen 7 dagen na verzending. De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 7 dagen in goede orde ontvangen te zijn in de winkel. De artikelen dienen in originele verpakking, ongedragen en ongewassen met alle labels eraan . Wij hanteren een retourtermijn van 7 dagen. Dit termijn gaat in vanaf de dag dat het pakket bij jou is bezorgd.indien de artikelen niet aan ons eisen voldoen zoals vermeld dan hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren 

Sale en items met korting mogen NIET geretourneerd worden. 


Let op!

Je dient je retour binnen 7 dagen te versturen naar Rijksstraatweg 102 te Haarlem anders kan je retour helaas niet in behandeling genomen worden. Tevens dien je te betalen voor de retour zending bij een POSTNL of DHL punt. Retourzendingen die buiten het retour termijn bij ons binnenkomen kunnen helaas niet meer in behanding genomen worden en retourzendingen zijn ten alle tijden niet gratis.

 

© 2017 - 2023 Bycharfashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel